Koiraharrastajan aim’n-unelmavaatteet

Koiran kanssa on kiva harrastaa kaikenlaista. Olosuhteet vain saattavat vaihdella agilityradoilta uimarannoille, metsäretkille ja näyttelyihin. Tällöin on mukavaa, jos vaatekaapista löytyy mukavia vaatteita kaikenlaisiin harrastuksiin yhdessä parhaan ystävän kanssa! Näppärimmin päivität koiraharrastajalle sopivan vaatekaapin ajan tasalle tutustumalla aim’n-verkkokaupan laajoihin valikoimiin!

Sneakerseista se lähtee

Löydät aim’n-verkkokaupasta mukavia sneakerseja, jotka sopivat erittäin hyvin niin metsäretkille kuin moniin muihinkin harrastuksiin koiran kanssa. Mukavuuden lisäksi aim’n -sneakersit ovat myös niin muodikkaat, että niissä on mukava osallistua hyvin monenlaisiin tapahtumiin. Jos sinulla on juuri nyt varaa sijoittaa vain muutamiin unelmavaatteisiin, suosittelemme, että tutustut ainakin verkkokaupan miellyttäviin kenkiin, jotka tekevät liikkumisesta erityisen miellyttävää ja sujuvaa!

Trikoot jalassa on helppo liikkua

Löydät aim’n-verkkokaupasta myös miellyttäviä ja mukavia trikoita, joissa on helppoa ja miellyttävää liikkua. Suosittelemmekin, että ostat ainakin muutamat trikoot erilaisia harrastuksia varten. Saatavilla on jopa raskausaikaan soveltuvia äitiystrikoita. Normaaliraskauden aikana liikunta on oivallinen tapa vähentää stressiä ja pitää huolta omasta kunnosta. Myös koirakaveri tykkää siitä, että se saa riittävästi huomiota ja liikuntaa myös omistajansa raskauden aikana. Tästä syystä kannattaakin panostaa hyvin istuviin äitiystrikoisiin, joiden pariksi sopii vaikkapa hieman tavallista suurempaa kokoa oleva aim’n-yläosa.

Uima-asut koiran kanssa pulikoimiseen

Osa koirista rakastaa vedessä pulikoimista. Varmista etukäteen, että valitsemallesi rannalle saa ottaa koiran mukaan ja varustaudu mukavalla aim’n-uima-asulla. Vaikka et itse uisikaan koiran kanssa, on uima-asu hyvä valinta, sillä se päällä sinun ei tarvitse varoa roiskeita.

Asusteet koiran kanssa harrastamiseen

Aim’n tarjoaa myös monenlaisia asusteita ja näppäriä laukkuja, jotka ovat oivallisia koiran kanssa harrastamiseen! Pitkähiuksinen harrastaja arvostaa varmasti kauniita hiusdonitseja, joita löytyy aim’n-verkkokaupasta pikkurahalla. Niitä on helppo pitää myös mukana laukussa tai taskussa varmuuden vuoksi, jos kotona sipaistu donitsi sattuu harrastamisen tuoksinassa häviämään. Donitsilla hiukset saa nopeasti pois silmiltä häiritsemästä harrastamista tai kisasuorituksia.

Aim’n-verkkokaupan upeat lippikset tarjoavat loistavan aurinkosuojan kesäaikaan! Kannattaakin tutustua myös niihin, sillä nämä muodikkaat lippikset eivät edes maksa kovin paljon. Jos ulkona on kuuma, muistathan huolehtia myös parhaan ystäväsi riittävästä nesteen saannista ja viilennyksestä!