Miksi koiramme ansaitsevat vain parasta?

Koira on enemmän kuin lemmikki, sillä se on perheenjäsen. Koira on Suomen suosituin lemmikki, eikä syyttä, sillä meillä ihmisillä olisi paljon opittavaa koirien ehdottomasta rakkaudesta ja uskollisuudesta. Olemme isäntinä ja emäntinä koiralle kaikki kaikessa ja tästä syystä koiramme ovat myös heittämällä ansainneet sen, että tarjoamme niille vain parasta – aina koiranruoasta lemmikkitarvikkeisiin ja herkkuihin.

Koiran hankkiminen parantaa terveyttä

Koira on todella ansainnut paikkansa ihmisen parhaana ystävänä. Koiran hankkimiseen voidaan löytää vaikka sata ja yksi hyvää syytä, mutta ennen kaikkea voimme saada koirasta uskollisen ystävän, joka ei tule koskaan tuomitsemaan meitä. Useiden tutkimusten mukaan koirat ovat myös terveytemme kannalta merkittävä tekijä. Sen lisäksi, että koira saa meidät pakostakin liikkeelle joka päivä, koira voi auttaa lievittämään yksinäisyyden tunnetta, sosiaalista eristäytymistä ja hoitaa jopa masennusta tai ahdistuneisuutta – tätä suloisempaa lääkettä onkin vaikea löytää!

Koiran omistajat ovat luonnostaan onnellisempia, iloisempia ja vähemmän stressaantuneita. Koiran kanssa saa myös nauraa joka päivä, sillä kukapa ei olisi törmännyt vähintäänkin sosiaalisessa mediassa videoihin, joissa karvaiset kaverit ovat joutuneet mitä ihmeellisempiin ja hauskempiin tilanteisiin?

Koiramme todellakin ansaitsee vain parasta ja tästä syystä on tärkeää varmistaa, että tilaamasi ruoat, herkut, pedit, lelut, lääkkeet ja muut lemmikkitarvikkeet ovat vain parasta laatua – tietysti parhaaseen hintaan. Pohjoismainen Zoo.fi on lemmikkeihin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman kaikkea, mitä koirasi ansaitsee aina koiranruoista turkinhoitoon, koiran kanssa harrastamiseen, pentutarvikkeisiin ja kuljetushäkkeihin.

Tilaat kätevästi Zoo.fi –verkkokaupasta samalla tilauksella kaiken tarvittavan joko suoraan kotiovelle tai muuhun valitsemaasi toimituspisteeseen, eikä sinun ei tarvitse juosta kaupasta toiseen varsinkaan korona-aikana, kun ylimääräisiä kontakteja tulisi muutenkin välttää!

Zoo.fi –verkkokaupan maksuvaihtoehdot tarjoavat joustavan tavan tilata tuotteet kotiin esimerkiksi laskulla, jolloin maksat tuotteet vasta sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tilauksen. Muita maksuvaihtoehtoja ovat korttimaksut, verkkopankkisiirrot ja osamaksu. Lisäksi, jos tilaat yli 50 eurolla tuotteita – olivat ne sitten karvakaverisi lempiherkkuja tai muita tarpeellisia tarvikkeita – saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen.